Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Inderøy Mosteri åpner lokalene, eplehagen og butikken, og inviterer Trøndelag på besøk! Våre venner i Inderøy Kaffebrenneri og på Åsvang gård kommer også. På søndag er det stor sjanse for bålkaffe fra 3 x verdensmester i bålkaffe Einun Skorem. Vi er så heldige at Torstein og Ingeborg på Åsvang gård kommer og steker vafler også. Kanskje har de med seg både rømmer og smør - kanskje det beste du kan få tak i? Det er sannsynligvis blomstring i eplehagen og det er verdt en tur for å se, og vi åpner mosteriet (produksjonslokalet) slik at de som ønsker det kan få en titt innom og se kule maskiner, og hvordan vi gjør det! Velkommen!
Ingen hendelser funnet
september
27
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
oktober
30
tor.
12:30 - 16:00
Velkommen til et mini-seminar om bærekraft hvor du i tillegg til en fantastisk lunsj, også blir servert noen av høstens beste råvarer. Tilberedt av Årets Kokk konkurrent, Eli Anne Sundset, og noen utvalgte ungdomsskoleelever.
november
1
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.
17
man.
13:00 - 20:00
I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk middag i Palmehaven på Britannia i regi av RM elever.