Festivalmeny-BF.jpg (1)
Bryggerifestivalen | 12.06.19

Vilt bra festivalmeny!

Fra trøndertortilla til reinskav på indisk vis - smak og matkultur er en viktig del av Bryggerifestivalen. Inne på festivalområdet stiller fire utvalgte restauranter med skreddersydd festivalmat basert på trønderske råvarer.

Om du trodde det var vanskelig å velge øl, vent til du ser maten på Bryggerifestivalen! Fire utvalgte restauranter serverer festivalmat basert på trønderske råvarer, skreddersydd til drikkemenyen. 

Enten du skal velge drikke til maten, eller mat til drikken, be bryggerne og festivalrestaurantene om tips til hva som matcher. Restaurantene tilbyr både vegetar, vegansk, kjøtt, fisk, snacks og desserter – alt basert på lokale råvarer. 

I tillegg til ordinære betalingsløsninger kan du også bruke Oi!-er (festivalmynter) hos festivalrestaurantene. 

E.C. Dahls pub og kjøkken:

E.C. Dahls pub og kjøkken har satt sammen en amerikansk-inspirert festivalmeny, og her kan du forvente mye smak. Hjemmelagde pølser og hamburgere serveres med brød bakt på Dahls-gjær, enten du velger kjøtt eller vegetarvarianten. Er du bare litt sulten kan du jo gå for potetchips av Frosta-potet. Eller kanskje en softis med øl-topping?

Les mer om E.C. Dahls pub og kjøkken

Indian Tandoori Restaurant:

Indian Tandoori byr på det beste fra to verdener - ekte indisk mat laget av ekte trønderske råvarer. Hva med reinsdyrskav wrap med indisk vri? Tandoori tilberedes i en original leirovn, og nytes gjerne med nystekte nanbrød og kald drikke i glasset. Her får du også veganske retter og dessert. 

Les mer om Indian Tandoori

Scandic Nidelven:

Scandic Nidelven er kjent for Norges beste frokost i over et tiår – men de har langt mer å by på. Nyt et bedre måltid fra festivalmenyen. Dedikerte kokker lager ekte mat fra grunnen av, med kun de beste råvarer. Du kan blant annet velge mellom hummus med trøndertortilla, pokésalat med laks fra Frøya, Nidelvens burger med kjøtt fra Åsen, festivaltallerken med saltkjøtt og mye mer. 

Les mer om Scandic Nidelven 

Una Autopizzeria: 

Trondheims første pizzeria på hjul serverer enkel og tradisjonell pizza portafoglio, tilberedt på stedet og stekt i vedfyrt pizzaovn. Dette er typisk italiensk street food med trøndersk vri. Pizzaen brettes sammen ved servering og kan spises med en hånd.  

Les mer om Una Autopizzeria

hele Festivalmenyen finner du her 

Aktuelt