%c3%85slaug-BF-inngang.jpg (1)
Bryggerifestivalen | 30.07.19

Populært med Bryggerifestival

Torsdag formiddag er vi i gang, velkommen til Bryggerifestivalen 2019!

Det har vært stor interesse rundt årets Bryggerifestival, og bryggeripakkene som lå ute på forhåndssalg er nå revet bort. For de som ikke har rukket å sikre seg en forhåndskjøpt pakke, er det mulig å kjøpe glass og Oi!-er i hovedinngangen til uteområdet på Katedralskolen i Trondheim.

– Vi gleder oss stort til festival, og er glade for at så mange allerede har bestemt seg for å besøke oss, sier fetsivalsjef Åslaug Hennissen. Etter fjorårets suksessfestival, har vi utvidet området, blant annet med flere telt og økt salgskapasiteten ved inngangen.

Bryggerifestivalen arrangeres i skolegården til Trondheim Katedralskole. Inngang fra Bispegata, og i tillegg fra Erling Skakkesgate for deg som har forhåndskjøpt Bryggeripakken. Bryggerifestivalen er gratis og åpen for alle, og selve ølsalget foregår ved at publikum kjøper et smaksglass og festivalmynter (Oi!-er) ved inngangen. Glasset rommer en desiliter, og en smak koster 1 Oi!.

Torsdag og fredag formiddag er erfaringsmessig de roligste tidspunktene. Med gode værmeldinger i sikte kan det dog tidvis bli litt i kø i perioder.

– Ta en runde på Trøndersk Matfestival imens, og følg med på Facebook-sida vår for å få fersk festivalinfo, sier Hennissen.

Salg av smaksglass og Oi!-er ved inngangen

En startpakke består av 1 smaksglass og fem eller ti Oi!-er. Du får også kjøpt Oi!-er og glass enkeltvis. Og du kan fint bruke glass fra tidligere år.

Prisliste:

Startpakke - liten (5 Oi! + 1 Glass) kr 210,-
Startpakke - stor (10 Oi! + 1 Glass) kr 350,-
1 Glass - kr 35,-
1 Oi! - kr 35,-

Aktuelt