TORA-2019_Ask_Jacobsen-(5).jpg (1)
Bryggerifestivalen | 28.06.19

Brygg og blues på Bryggeriscenen

Nytt fra bryggeriverden, minikonserter og heftig blues - det er mye å glede seg til også på sceneprogrammet til Bryggerifestivalen.

Minikonsert med TORA - fredag 2. august kl. 16 

TORA er et fyrverkeri av et band med 25 år gamle gitarist og vokalist Tora Dahle Aagård i spissen. Hun har gjort seg bemerket høyt og lavt med sin unike energi, tilstedeværelse og lekne musikalitet. Musikken befinner seg i et bluesinspirert pop-rocklandskap.  
I februar 2019 slapp TORA sitt selvtitulerte debutalbum. Dagbladet omtalte det som en «Lovende debut fra ny, kvinnelig gitarhelt», mens Adresseavisen meldte at «Tora er i ferd med å finne et særegent uttrykk, samtidig som de behersker modersjangeren. Unge, flinke og utforskende musikere, frontet av en dyktig vokalist som har noe ekstra ved seg, bør være musikk i blueselskernes, og mange andres, ører.» 

Blues in Hell og Jonnes Blues Mob – torsdag 1. august kl. 19.00 

Jonnes Blues Mob, veteraner på Blues in Hell, setter tonen torsdag! Blues in Hell regnes som en av Norges beste bluesfestivaler. 5.-8. september fylles Scandic Hell Hotel med blå musikk fra fire scener og bluesartister i verdensklasse.


Bli kjent med bryggerne 

Knut Albert Solem blir årets konferansier på Bryggerifestivalen. Han er en av Norges mest markante og erfarne ølskribenter, og har blant annet utgitt bøkene «Norsk Øl» og «Norsk øl og bryggeriguide». 
På Bryggeriscenen møter du Solem i samtaler med utvalgte bryggerier. Hør om trender i bryggeriverden, nylanseringer, tradisjonsøl, sider, mjød, kaffe og mye mer.  

Program Bryggeriscenen

Torsdag 1. august: 
12.45: Minikonsert med Sommerkorpset og Musikklaget Laat
15.00: Bli kjent med bryggerne! Knut Albert Solem i samtale med utvalgte bryggerier. 
19.00: Blues in Hell – Minikonsert med Jonnes Blues Mob 

Fredag 2. august:
13.00: Bli kjent med bryggerne! Knut Albert Solem i samtale med utvalgte bryggerier.
16.00: Minikonsert med TORA

Lørdag 3. august:
13.00: Trønderkaffe og øl - Knut Albert Solem i samtale med utvalgte bryggerier og kaffebrennerier
16.00: Tradisjonsøl, sider og Mjød - Knut Albert Solem i samtale med utvalgte bryggerier 


Aktuelt