Hvordan produserer vi økologisk mat? Guidet tur og smakebiter

Arrangement
Guidet omvisning
Marked

Er du nysgjerrig på hva det vil si å produsere økologisk mat – og hvorfor det er bærekraftig? Bli med inspirasjonsbonde Inger-Lise Ingdal på guidet tur til økobønder fra fire utvalgte gårder på standområdet under Trøndersk Matfestival 2024. Du vil få innblikk i hvordan den økologiske maten produseres – og smaker. Flere datoer og tidspunkt tilgjengelig.

Bøndene vil fortelle om gården sin, hva det vil si å drive økologisk, og hvorfor de driver nettopp med det. De byr selvfølgelig også på smaksprøver fra egen produksjon. På turen vil du møte bønder som driver økologisk produksjon på sin gård og som har stand på festivalen. Det vil bli både økologisk ost, kjøtt, bakervarer og grønnsaker. Guide, sprudlende inspirator og økomelkbonde, Inger-Lise Ingdal innleder med en smakebit på hva økologisk mat og landbruk er, hvordan det henger sammen med bærekraft og svarer på spørsmål underveis.

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

Ingen hendelser funnet

Andre aktiviteter:

september

27

lør.

13:00 - 16:00

Orkland
Arrangement

Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.

27 sep.
kl. 13:00 - 16:00

oktober

30

tor.

12:30 - 16:00

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

Velkommen til et mini-seminar om bærekraft hvor du i tillegg til en fantastisk lunsj, også blir servert noen av høstens beste råvarer. Tilberedt av Årets Kokk konkurrent, Eli Anne Sundset, og noen utvalgte ungdomsskoleelever.

30 okt.
kl. 12:30 - 16:00

november

1

lør.

18:30 - 22:30

Orkland
Arrangement

Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.

01 nov.
kl. 18:30 - 22:30

november

17

man.

13:00 - 20:00

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk middag i Palmehaven på Britannia i regi av RM elever.

17 nov.
kl. 13:00 - 20:00