Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
august
6
tor.
11:00 - 19:00
Åpningstider: Torsdag: 11.00–19.00 Fredag: 11.00–19.00 Lørdag: 11.00–17.30 Hva kan du forvente? - Over 100 lokale mat- og drikkeprodusenter - Gratis barneaktiviteter - Live kokkeshow og underholdning - Eksklusive arrangementer - God stemning hele dagen! Enten du er glad i kortreist ost, håndlaget sjokolade, ferske bakevarer eller spennende drikkevarer – her finner du noe for enhver smak. Gratis inngang – du trenger ikke billett: ta med venner, familie og appetitten! Bryggerifestivalen arrangeres selvsagt samtidig og bidrar til fantastisk stemning gjennom hele dagen, også på kveldstid, etter matfestivalen er steng. Samarbeidet mellom de to festivalene kaller vi «Oi! Fest»
Ingen hendelser funnet
desember
19
fre.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
januar
13
tir.
10:00 - 15:00
Møteplass for dialog, inspirasjon og nettverk mellom produsenter, kjøkken og innkjøp – gratis og uformelt!
20
13:00 - 15:00
Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.
februar
10
12:30 - 19:00
Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!
mars
21
lør.
11:00 - 16:00
Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.