Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
mars
21
lør.
15:00 - 21:00
Åpningstider: 13.00–21.00 begge dager Gjør deg klar for to smakfulle dager med sider, sjømat og gode opplevelser! Hva kan du forvente? - Smak det aller beste av norsk kvalitetssider - Spennende kurs og arrangementer - Unike kombinasjoner av sider og sjømat - Møt produsentene og lær mer om norsk sidertradisjon Enten du er en erfaren siderentusiast eller bare nysgjerrig, er dette din sjanse til å smake, lære og nyte det beste av norsk siderkultur!
Ingen hendelser funnet
desember
9
tir.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
16
12:00 - 13:30
Tradisjon tro inviterer vi til en uformell nettverkssamling med Oi! Matnettverk før julen setter inn. Vi har holdt av flere bord på julemarkedet i Trondheim, og her kan vi møtes for å nyte litt god lunsj, en kopp gløgg (eller to) og ta en pust i bakken.
januar
20
13:00 - 15:00
Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.
februar
10
12:30 - 19:00
Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!
11:00 - 16:00
Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.