Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Inderøysodd er festmat bestående av kjøttboller laget av fårekjøtt og storfekjøtt, kokt fårekjøtt og storfekjøtt i terninger, soddfett og kjøttkraft. Ekte håndverkstradisjoner fra Inderøy, basert på bygdakokkenes oppskrift fra 1938. Produktet har geografisk beskyttet betegnelse som festsodd fra Trøndelag, som garanterer at Inderøy slakteri sitt sodd er produsert etter gammel håndverksmessig tradisjon fra bygdene i Trøndelag. Vi gleder oss til å servere Sodd på søndag!
Ingen hendelser funnet
august
30
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
juli
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
31
tor.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.