Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
desember
4
tor.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet! Buffeten dekkes i julepyntede omgivelser inne på hotellet. Vi serverer varm julemat, stort koldtbord med hjemmelagde og lokale fristelser, dessertbord og kaffe/te. Julelunsjen vår er populær som juleavslutning for bedrifter og grupper. Gjerne i kombinasjon med leie av et av våre møterom. Det er også en fin anledning til å ta en stor og god førjuls-lunsj med venner og familie her på trivelige Bårdshaug Herregård. Vår julelunsjbuffet står fremme fra 11.30 - 14.30 Pris: kr. 565,- pr person Julelunsj for grupper under 20 gjester kan reservere bord her: https://booking.gastroplanner.no/baardshaug-herregaard/t For 20 eller flere gjester vennligst ta kontakt på post@baardshaug.no / 72 47 99 00 for reservasjon. Les mer om hvilke julearrangementer vi kan tilby i 2025 her: https://baardshaug.no/bryllup-og-selskap/jul/
november
1
lør.
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.
7
søn.
14:00 - 17:00
Ta med deg familien på en uforglemmelig julemarkering på Bårdshaug Herregård.
oktober
30
12:30 - 16:00
Velkommen til et mini-seminar om bærekraft hvor du i tillegg til en fantastisk lunsj, også blir servert noen av høstens beste råvarer. Tilberedt av Årets Kokk konkurrent, Eli Anne Sundset, og noen utvalgte ungdomsskoleelever.
17
man.
13:00 - 20:00
I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk middag i Palmehaven på Britannia i regi av RM elever.