Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
desember
11
tor.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet! Buffeten dekkes i julepyntede omgivelser inne på hotellet. Vi serverer varm julemat, stort koldtbord med hjemmelagde og lokale fristelser, dessertbord og kaffe/te. Julelunsjen vår er populær som juleavslutning for bedrifter og grupper. Gjerne i kombinasjon med leie av et av våre møterom. Det er også en fin anledning til å ta en stor og god førjuls-lunsj med venner og familie her på trivelige Bårdshaug Herregård. Vår julelunsjbuffet står fremme fra 11.30 - 14.30 Pris: kr. 565,- pr person Julelunsj for grupper under 20 gjester kan reservere bord her: https://booking.gastroplanner.no/baardshaug-herregaard/t For 20 eller flere gjester vennligst ta kontakt på post@baardshaug.no / 72 47 99 00 for reservasjon. Les mer om hvilke julearrangementer vi kan tilby i 2025 her: https://baardshaug.no/bryllup-og-selskap/jul/
Ingen hendelser funnet
16
tir.
12:00 - 13:30
Tradisjon tro inviterer vi til en uformell nettverkssamling med Oi! Matnettverk før julen setter inn. Vi har holdt av flere bord på julemarkedet i Trondheim, og her kan vi møtes for å nyte litt god lunsj, en kopp gløgg (eller to) og ta en pust i bakken.
januar
20
13:00 - 15:00
Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.
februar
10
12:30 - 19:00
Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!
mars
21
lør.
11:00 - 16:00
Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.
15:00 - 21:00
Velkommen til Siderfestivalen 2026 – Norges nye siderunivers! Siderfestivalen er en helt ny feiring av norsk siderkultur, med produsenter fra Midt-Norge og resten av landet – samlet på Clarion Hotel Trondheim 21.–22. mars, samtidig som Norway Seafood Festival.