Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Vi steker brød og varmer ost i vår egen steinovn i den gamle ostekjelleren fra slutten av 1800-tallet da det var meieri i Venneshamn. Menyen er en buffet som bestilles i forkant ved å VIPPSE kr. 250,- til 701306 innen 2.juni. På menyen har vi følgende lokalmat: Surdeigsbrød basert på mjøl fra gamle kornsorter som spelt levert av Gullimunn, Granstubbost fra Gangstad Gårdsysteri, Ost fra Munkeby Kloster, syltetøy laget av rabarbra fra egen hage, Framverranpølse og andre spekepølser fra lokale leverandører samt flatbrød fra Rognli Gård. I tillegg kan det kjøpes: Kalsenøl brygget ved Inderøy Gårdsbryggeri, Aquavit no 1 destillert ved Inderøy Brenneri, samt alkoholfrie drikker, herunder eplemost fra Inderøy Mosteri og urtete basert på mynte fra egen urtehage. Serveringen skjer i ovnsvarmen inne i den sjarmerende ostekjelleren ved Landhandelsmuseet i Venneshamn.
Ingen hendelser funnet
juli
22 - 27
man. - lør.
På Snauan Gård produserer vi jordbær, bringebær og honning - ekte smak av sommer. Gården ligger idyllisk til midt på vakre Byneset, 25 min. fra Trondheim sentrum.
31
ons.
09:30 - 16:00
Vi inviterer til Oi! Matseminar onsdag 31. juli, hvor vi skal løfte tema som er viktige for Trøndelag som matregion.
19:00 - 23:30
OBS. arrangemenetet er UTSOLGT: Vi inviterer til en helt unik Chef's Dinner under Trøndersk Matfestival. I år arrangeres den i samarbeid med Christopher Davidsen, ved hans splitter nye restaurant, Tollbua.
august
1
tor.
12:00 - 13:00
Bli med Frøyværing Ellen Johansen på et dypdykk i tang og tarenes verden. For, ingenting smaker mer av kyst, sjø, bølger, sol og salt enn tang og tare!