Ferskt Brød og Modna Ost

Arrangement
Restaurant

Lørdagen (16 00-22 00) under Trøndersk Matfestival - et sted nær deg serverer Landhandelmuseet lokal mat "ferskt brød og modna ost" i en særegen atmosfære.

Vi steker brød og varmer ost i vår egen steinovn i den gamle ostekjelleren fra slutten av 1800-tallet da det var meieri i Venneshamn. Menyen er en buffet som bestilles i forkant ved å VIPPSE kr. 250,- til 701306 innen 2.juni. På menyen har vi følgende lokalmat: Surdeigsbrød basert på mjøl fra gamle kornsorter som spelt levert av Gullimunn, Granstubbost fra Gangstad Gårdsysteri, Ost fra Munkeby Kloster, syltetøy laget av rabarbra fra egen hage, Framverranpølse og andre spekepølser fra lokale leverandører samt flatbrød fra Rognli Gård. I tillegg kan det kjøpes: Kalsenøl brygget ved Inderøy Gårdsbryggeri, Aquavit no 1 destillert ved Inderøy Brenneri, samt alkoholfrie drikker, herunder eplemost fra Inderøy Mosteri og urtete basert på mynte fra egen urtehage. Serveringen skjer i ovnsvarmen inne i den sjarmerende ostekjelleren ved Landhandelsmuseet i Venneshamn.

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

Ingen hendelser funnet

Andre aktiviteter:

mars

23

lør.

13:00 - 16:00

Orkland
Arrangement

Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.

23 mar.
kl. 13:00 - 16:00
20 apr.
kl. 13:00 - 16:00
25 mai
kl. 13:00 - 16:00

mars

16

lør.

11:00 - 16:00

Trondheim
Arrangement
Kurs
Marked

Under Norway Seafood Festival arrangeres det en egen festival for barn og ungdom.

16 mar.
kl. 11:00 - 16:00
17 mar.
kl. 11:00 - 16:00

mars

17

søn.

12:00 - 15:30

Inderøy
Arrangement
Restaurant

Når verdens kokker samles til Bocuse d’Or i Trondheim, ønsker vi å servere Inderøyas nasjonalrett, nemlig Inderøysodd😋 En perfekt søndagsmiddag; Inderøysodd med skjenning fra Røra Bakeri. Serveres mellom kl 12-15.30. Foto: Inderøy slakteri

17 mar.
kl. 12:00 - 15:30

mars

15 - 21

fre. - tor.

Trondheim
Barn
Kurs
Marked
Restaurant
Utsalg

Samtidig som dagene blir lysere og vinteren slipper tak, går Norway Seafood Festival av stabelen. Fra 15. – 21. mars 2024 kan du oppleve Norges store mønstring av sjømat i Trondheim, og vi ser frem til et spennende og inspirerende festivalprogram hvor opplevelser og læring går hånd i hånd. Med Bocuse d´Or Europe i samme uke, blir Norway Seafood Festival 2024 et kraftsentrum for norsk sjømat!

15 mar. - 21 mar.
kl. 11:00 - 16:00

mars

22 - 23

fre. - lør.

Heim
Arrangement
Konsert
Restaurant

Sammen med Vorpå Lokalmat inviterer vi inn til årets smaksopplevelse av en middag!

22 mar. - 23 mar.
kl. 18:30 - 00:00