Restauranter og hotell

I forbindeles med Oste-VM som arrangeres i Trondheim Spektrum, har vi fått med oss restauranter og hoteller i Trondheim på laget. Samme skal vi markere den store hendelsen hvor verdens best ost skal kåres. I tiden før Oste-VM vil de utnevnte restaurantene sette ekstra fokus på ost i sine menyer. 

Se oversikten over hvilke restauranter og hotell som deltar, og hva de tilbyr: 

Fagn Bistro

23. - 27. oktober

Restauranten med to Michelin-utmerkelser setter ekstra fokus på de lokale ostene her i Trøndelag. Deres 5-retters meny vil i denne uka blir fullstendig basert på ost. Ta turen til Fagn for å feire Oste-VM og lokalprodusert ost.

Book bord

To rom og kjøkken

23. - 28. oktober

Besøk To Rom og Kjøkken for en matopplevelse inspirert fra Middelhavet, lagd med førsteklasses råvarer fra Trøndelag. Menyen følger årstidene, så her får du servert sesongens smaker. 

I uken frem mot Oste-VM serverer de en rett bestående av lokale oster fra Trøndelag.

Book bord

The Rooftop 

26. - 29. oktober

Nyt utsikten over Trondheimsfjorden og byen med en unik matopplevelse. Kjøkkenet kombinerer nordiske og asiatiske tradisjoner med lokale råvarer. 4-retter, 6-retter og à la carte. 

Denne uka serverer de varm Camembert fra Ganstad Gårdsysteri med grilet toast og marmelade. Sammen med et glass engelsk musserende kan du nyte osten og utsikten.

Book bord 

EC Dahls Pub og kjøkken

26. oktober kl. 18:00

EC Dahls Pub og Kjøkken er inspirert av det amerikanske, og tilbyr lokale råvarer og øl på sin meny. Her kombineres nye og gamle tilbredningstradisjoner.

Torsdag 26. oktober kl. 18:00 kan du delta på en skreddersydd smaking hvor 5 lokale oster kombineres med 5 lokale øl.

Kjøp billett

LeBistro

16. - 28. oktober

Restauranten serverer retter inspirert av lokale råvarer og den franske kjøkkenet. For å markere Oste-VM har de utvidet deres tilbud av lokale oster på menyen, i to uker frem mot VM. 

 

Book bord

Kraft Bodega

18. - 28. oktober

Dersom du ønsker retter inspirert fra alle verdens hjørner, er Kraft Bodega ypperlig. De to ukene føre Oste-VM kan du få servert en klassisk kombinasjon: Comte fra Jura og vin fra Jura, kombinert med noe av det vakreste man får tak i på høsten, nemlig trøffel. Dette blir mulig å kjøpe som snacks rett eller i tillegg på Kraft-menyene.

Book bord

Frati - Hevd 

Una - ØX

23. - 29. oktober

I hele uka frem mot Oste-VM tilbyr Frati, Hevd, Una og ØX pizza og pasta som benytter ost som hovedråvare. 

Book Hevd Book Una

Book Frati Book ØX

Brasserie Britannia

23.-29. oktober

Tre nye osteretter denne uka:

Pommes croquette - med skogsopp & ostesaus 

Chateaubriand «gratin» - Gratinert indrefilet av storfe med trøffelost, pommes puré, haricot verts & trøffelsjy

Kongeost «Mille Feuille» 

Book bord

Jonathan Grill

24.-28. oktober

Disse tre osterettene blir servert denne uka:

Vårløkpannekake med kremost & chili crunch

Entrecôte, grillet brokkolini & luftig ostesaus

Fritert camembert med eplekompott

Book bord

Clarion Brattøra: frokostbuffet

26. - 29. oktober

De serverer et bredt utvalg av lokale oster fra Trøndelag på deres Frokost buffet. Her ønsker de å vise frem mangfoldet av oster og det gode håndverket som blir lagt ned lokalt i Trøndelag. Unn deg en god frokost og et godt utvalg ost hos oss.

Pris drop-in: 295kr

Book overnatting

Scandic Nidelven: frokostbuffet

26. oktober

Hotellet som har fått tildelt prisen "Norges beste hotellfrokost" 14 ganger. Her tilbys egen vegansk frokostbuffet, barista-bar, vaffelstasjon og mye mer. Råvarene er lokale og sesongbaserte.

I forbindelse med Oste-VM setter de opp en egen ostebuffet!

Pris drop-in: 425kr

Book overnatting

Tusen takk til våre gode samarbeidspartnere

Tusen takk til våre gode samarbeidspartnere som er med på å støtte opp om våre regionale aktiviteter.