Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
I forbindeles med Oste-VM som arrangeres i Trondheim Spektrum, har vi fått med oss restauranter og hoteller i Trondheim på laget. Samme skal vi markere den store hendelsen hvor verdens best ost skal kåres. I tiden før Oste-VM vil de utnevnte restaurantene sette ekstra fokus på ost i sine menyer.
Se oversikten over hvilke restauranter og hotell som deltar, og hva de tilbyr:
23. - 27. oktober
Restauranten med to Michelin-utmerkelser setter ekstra fokus på de lokale ostene her i Trøndelag. Deres 5-retters meny vil i denne uka blir fullstendig basert på ost. Ta turen til Fagn for å feire Oste-VM og lokalprodusert ost.
Book bord
23. - 28. oktober
Besøk To Rom og Kjøkken for en matopplevelse inspirert fra Middelhavet, lagd med førsteklasses råvarer fra Trøndelag. Menyen følger årstidene, så her får du servert sesongens smaker.
I uken frem mot Oste-VM serverer de en rett bestående av lokale oster fra Trøndelag.
26. - 29. oktober
Nyt utsikten over Trondheimsfjorden og byen med en unik matopplevelse. Kjøkkenet kombinerer nordiske og asiatiske tradisjoner med lokale råvarer. 4-retter, 6-retter og à la carte.
Denne uka serverer de varm Camembert fra Ganstad Gårdsysteri med grilet toast og marmelade. Sammen med et glass engelsk musserende kan du nyte osten og utsikten.
26. oktober kl. 18:00
EC Dahls Pub og Kjøkken er inspirert av det amerikanske, og tilbyr lokale råvarer og øl på sin meny. Her kombineres nye og gamle tilbredningstradisjoner.
Torsdag 26. oktober kl. 18:00 kan du delta på en skreddersydd smaking hvor 5 lokale oster kombineres med 5 lokale øl.
Kjøp billett
16. - 28. oktober
Restauranten serverer retter inspirert av lokale råvarer og den franske kjøkkenet. For å markere Oste-VM har de utvidet deres tilbud av lokale oster på menyen, i to uker frem mot VM.
18. - 28. oktober
Dersom du ønsker retter inspirert fra alle verdens hjørner, er Kraft Bodega ypperlig. De to ukene føre Oste-VM kan du få servert en klassisk kombinasjon: Comte fra Jura og vin fra Jura, kombinert med noe av det vakreste man får tak i på høsten, nemlig trøffel. Dette blir mulig å kjøpe som snacks rett eller i tillegg på Kraft-menyene.
23. - 29. oktober
I hele uka frem mot Oste-VM tilbyr Frati, Hevd, Una og ØX pizza og pasta som benytter ost som hovedråvare.
Book Hevd Book Una
Book Frati Book ØX
23.-29. oktober
Tre nye osteretter denne uka:
Pommes croquette - med skogsopp & ostesaus
Chateaubriand «gratin» - Gratinert indrefilet av storfe med trøffelost, pommes puré, haricot verts & trøffelsjy
Kongeost «Mille Feuille»
24.-28. oktober
Disse tre osterettene blir servert denne uka:
Vårløkpannekake med kremost & chili crunch
Entrecôte, grillet brokkolini & luftig ostesaus
Fritert camembert med eplekompott
De serverer et bredt utvalg av lokale oster fra Trøndelag på deres Frokost buffet. Her ønsker de å vise frem mangfoldet av oster og det gode håndverket som blir lagt ned lokalt i Trøndelag. Unn deg en god frokost og et godt utvalg ost hos oss.
Pris drop-in: 295kr
Book overnatting
26. oktober
Hotellet som har fått tildelt prisen "Norges beste hotellfrokost" 14 ganger. Her tilbys egen vegansk frokostbuffet, barista-bar, vaffelstasjon og mye mer. Råvarene er lokale og sesongbaserte.
I forbindelse med Oste-VM setter de opp en egen ostebuffet!
Pris drop-in: 425kr
Tusen takk til våre gode samarbeidspartnere som er med på å støtte opp om våre regionale aktiviteter.