Dean Sheridan Ung Restaurant 2018 84 44068376034 O

Mathovedstaden Trondheim

Home of Nordic Flavours

Gled deg til å oppleve Norges mathovedstad, med gastronomiske perler på rekke og rad. Her finner du restauranter i stjerneklasse, Norges beste hotellfrokost, kokker og servitører med VM- og NM-titler.

Her serveres det beste fra bonden. Fra kamskjelldykkeren. Fiskeren. Bakeren. De som er kompromissløse på kvalitet. De som kjenner sin sjø, sitt fjell og sin mark godt nok til å vite hva som skal til for å kunne produsere råvarer i verdensklasse.

I byen møter de kokkene – menneskene bak gourmetperlene. De som har hentet inspirasjon og erfaring fra noen av verdens ledende restauranter, flyttet tilbake og etablert sine egne restaurantkonsept med fokus på bruk av de råvarene som ligger i vår region. For deg som besøker byen er dette en unik mulighet til å oppleve smaken fra jord og hav til bord.

I august arrangeres også Norges største lokalmatfestival; Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen, samtidig med Olavsfest. Her kan du oppleve mer enn 200 mat- og drikkeprodusenter, barneaktiviteter, kokkeleringer og en uslåelig stemning.

 

 

Visit Trondheim

Trøndelag Reiseliv