Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Denne dagen får du innblikk i: • Trender innen lokalmat framover • Er forbrukerne opptatt av lokalmat i hverdagen? • Hva er fokus hos Matskatt-ambassadørene? • Hva ønsker dagligvaremarkedet og hva skjer innen HORECA? • Hva skjer i ASKO Servering? • Kan vår felles matkultur bli morgendagens trend? Innledere: Eivind Haalien, kategorisjef NorgesGruppen ASA Asgeir Johansen, markedssjef ASKO Servering Midt-Norge Vilde Cathea Normann, kommunikasjonsansvarlig for Beskyttede Betegnelser i Stiftelsen Norsk Mat. Dette er dagen for å få verdifull innsikt og inspirasjon fra ledende eksperter i bransjen. Vi håper du har anledning til å delta og ser frem til en inspirerende og lærerik dag sammen!
Ingen hendelser funnet
november
17
man.
16:30 - 19:00
Velkommen til en fantastisk festmiddag i Palmehaven - inspirert av samisk matkultur og samiske råvarer.
13:00 - 20:00
I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk samisk-inspirert middag i Palmehaven på Britannia i regi av elever fra Restaurant og Matfag.
desember
4
tor.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
7
søn.
14:00 - 17:00
Ta med deg familien på en uforglemmelig julemarkering på Bårdshaug Herregård.