Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Denne dagen får du innblikk i: • Trender innen lokalmat framover • Er forbrukerne opptatt av lokalmat i hverdagen? • Hva er fokus hos Matskatt-ambassadørene? • Hva ønsker dagligvaremarkedet og hva skjer innen HORECA? • Hva skjer i ASKO Servering? • Kan vår felles matkultur bli morgendagens trend? Innledere: Eivind Haalien, kategorisjef NorgesGruppen ASA Asgeir Johansen, markedssjef ASKO Servering Midt-Norge Vilde Cathea Normann, kommunikasjonsansvarlig for Beskyttede Betegnelser i Stiftelsen Norsk Mat. Dette er dagen for å få verdifull innsikt og inspirasjon fra ledende eksperter i bransjen. Vi håper du har anledning til å delta og ser frem til en inspirerende og lærerik dag sammen!
Ingen hendelser funnet
august
30
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
juli
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
31
tor.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.