Vårens ville vekster – Tur i marka med Trøndelag Sankeri

Kurs
Guidet omvisning

Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.

Mange tror at høsten er tiden for skogssanking, men det finnes spennende arter du kan nytte deg av hele året! Dette er et praktisk kurs i sanking av vårens ville vekster. Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme. Jim-André vil gi en guidet tur og forklare hva du skal se etter for å finne de aller beste råvarene som er i sesong. Han vil gå gjennom de forskjellige artene og gi tips til hva du kan lage av dem. Kanskje du kan imponere venner og familie med en fyldig ramsløksmajones eller et forfriskende glass med løvetannsaft? Du får selvfølgelig med deg egen fangst hjem, så her gjelder det å være den beste sankeren! Om kursholderen: ‘Villbonden’ Jim-André Stene er gründeren som står bak Trøndelag Sankeri, som leverer flere hundre arter av spiselige ville vekster til restauranter over hele Norge. Sammen med Jørgen Ravneberg er han med-forfatter av den nylig publiserte Soppsankeboka. Jim-André er en ettertraktet kursholder som har blitt nominert til Matprisen og Årets Lokalmatgründer.

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

Ingen hendelser funnet

Andre aktiviteter:

august

30

lør.

13:00 - 16:00

Orkland
Arrangement

Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.

30 aug.
kl. 13:00 - 16:00
27 sep.
kl. 13:00 - 16:00

juni

5

tor.

08:00 - 10:30

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

Velkommen til frokostmøte om rekruttering til matbransjen torsdag 5.juni fra 08.00-10.00!

05 jun.
kl. 08:00 - 10:30

juli

30

ons.

09:00 - 15:30

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.

30 jul.
kl. 09:00 - 15:30

juli

30

ons.

19:00 - 23:00

Trondheim
Arrangement

2 x 20 år med lidenskap for lokalmat – en kveld du ikke vil gå glipp av! 

30 jul.
kl. 19:00 - 23:00

juli

31

tor.

14:00 - 15:00

Trondheim
Kurs

Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!

31 jul.
kl. 14:00 - 15:00