Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
NB: Glutenallergi må opplyses om ved påmelding! Er du nysgjerrig på hvordan en ekte, prisvinnende ost blir til? Bli med Maren Gangstad på en inspirerende og lærerik dag, hvor dere skal få innblikk i ysteriets etableringsreise og hvordan flere av ostene deres blir til. Maren kommer fra Gangstad Gårdsysteri som ble Norges første autoriserte gårdsysteri for kumelk. Kurset vil ta deg med bak kulissene til flere av ysteriets oster – fra de første dråpene med fersk melk til ferdig modnet ost. Du vil lære om hvordan et gårdsysteri blir til og de spennende hemmelighetene bak å modne ulike typer oster. Og selvfølgelig blir det smaking av flere ulike oster – blant annet osten som vant World Cheese Awards! Dette er dagen for deg som elsker ost, er nysgjerrig på tradisjonelle ystemetoder, eller vil ha en unik opplevelse. Maren Gangstad byr på gode historier, spennende innsikt og selvfølgelig – fantastisk ost.
Ingen hendelser funnet
november
17
man.
16:30 - 19:00
Velkommen til en fantastisk festmiddag i Palmehaven - inspirert av samisk matkultur og samiske råvarer.
13:00 - 20:00
I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk samisk-inspirert middag i Palmehaven på Britannia i regi av elever fra Restaurant og Matfag.
desember
4
tor.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
7
søn.
14:00 - 17:00
Ta med deg familien på en uforglemmelig julemarkering på Bårdshaug Herregård.