Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
NB: Glutenallergi må opplyses om ved påmelding! Er du nysgjerrig på hvordan en ekte, prisvinnende ost blir til? Bli med Maren Gangstad på en inspirerende og lærerik dag, hvor dere skal få innblikk i ysteriets etableringsreise og hvordan flere av ostene deres blir til. Maren kommer fra Gangstad Gårdsysteri som ble Norges første autoriserte gårdsysteri for kumelk. Kurset vil ta deg med bak kulissene til flere av ysteriets oster – fra de første dråpene med fersk melk til ferdig modnet ost. Du vil lære om hvordan et gårdsysteri blir til og de spennende hemmelighetene bak å modne ulike typer oster. Og selvfølgelig blir det smaking av flere ulike oster – blant annet osten som vant World Cheese Awards! Dette er dagen for deg som elsker ost, er nysgjerrig på tradisjonelle ystemetoder, eller vil ha en unik opplevelse. Maren Gangstad byr på gode historier, spennende innsikt og selvfølgelig – fantastisk ost.
mai
22
tor.
17:00 - 20:00
Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.
Ingen hendelser funnet