Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Bøndene vil fortelle om gården sin, hva det vil si å drive økologisk, og hvorfor de driver nettopp med det. De byr selvfølgelig også på smaksprøver fra egen produksjon. På turen vil du møte bønder som driver økologisk produksjon på sin gård og som har stand på festivalen. Det vil bli både økologisk ost, kjøtt, bakervarer og grønnsaker. Guide, sprudlende inspirator og økomelkbonde, Inger-Lise Ingdal innleder med en smakebit på hva økologisk mat og landbruk er, hvordan det henger sammen med bærekraft og svarer på spørsmål underveis.
Ingen hendelser funnet
september
27
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
oktober
30
tor.
12:30 - 16:00
Velkommen til et mini-seminar om bærekraft hvor du i tillegg til en fantastisk lunsj, også blir servert noen av høstens beste råvarer. Tilberedt av Årets Kokk konkurrent, Eli Anne Sundset, og noen utvalgte ungdomsskoleelever.
november
1
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.
17
man.
13:00 - 20:00
I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk middag i Palmehaven på Britannia i regi av RM elever.