Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
OBS. arrangemenetet er UTSOLGT - send mail til booking@tollbua-trondheim.no for å stå på venteliste. Christopher har invitert med seg tre gode venner: den islandske Michelinkokken Thrainn Freyr Vigfusson, Viktor Örn Andrésson, som vant bronse i den internasjonale Bocuse d'Or-konkurransen i 2017, og Andre Kvilhaug, som driver Pjolter og Punch i Stavanger. Vennegjengen tar over Tollbua hele kvelden og inviterer til storslått fest - one not to miss! Det legges opp til en Street-Food festival ikke tidligere sett i Trondheim, med ulike matstasjoner og barer som alle skal feire det beste Trøndelag har å by på, med en internasjonal tvist. Tenk New Orleans som møter Barcelona som igjen møter Copacabana. Det blir live musikk, underholdning, godt drikke og selvfølgelig fantastisk mat basert på de aller beste trønderske råvarer! Billetten inkluder er alle rettene servert fra ulike stasjoner. Den inkluderer også en helt ny velkomstdrink kreert av Andre Kvilhaug for denne anledningen.
Ingen hendelser funnet
januar
13
tir.
10:00 - 15:00
Møteplass for dialog, inspirasjon og nettverk mellom produsenter, kjøkken og innkjøp – gratis og uformelt!
20
13:00 - 15:00
Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.
februar
10
12:30 - 19:00
Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!
mars
21
lør.
11:00 - 16:00
Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.
15:00 - 21:00
Velkommen til Siderfestivalen 2026 – Norges nye siderunivers! Siderfestivalen er en helt ny feiring av norsk siderkultur, med produsenter fra Midt-Norge og resten av landet – samlet på Clarion Hotel Trondheim 21.–22. mars, samtidig som Norway Seafood Festival.