EKSTRA DATO! Brewers Brunch på Bryggerifestivalen

Arrangement

Brewers Brunch viser seg å være et superpopulært arrangement så vi legger like så godt ut en ekstra dato så flere får denne fantastiske muligheten. Her får du treffe kokkene fra restaurantene på Bryggerifestivalen, inkludert Klempe og Dons og smake på vår egen bryggerisjokolade fra Eventyrsjokolade (Aleksander Aurstad Olsen, som var chef de partie/chocolatier på The Fat Duck (Heston Blumenthals 3 stjernes Michelinrestaurant). Kokkene presenterer maten og bryggerne kommer for å servere spesielle brygg og gi deltakere et innblikk i de ulike øl-batchene og hva som gjør de spesielle.

Det blir tre matserveringer fra våre festivalrestauranter - alt spesielt tilpasset bryggene! Ikke gå glipp av en unik smaksopplevelse du kun får på Bryggerifestivalen. Hva får du? I tillegg til å møte bryggerne, få smake spesialtilpassede brygg får du servert et utvalg retter fra våre festivalrestauranter på Bryggerifestivalen som er: EC Dahls Pub og Kjøkken, Una Autopizzzeria, Sabrura Sushi, Sitter Catering og Klempe & Dons. Du får også servert vår eksklusive sjokolade lagd på øl fra Hogna Brygg, produsert av Eventyr Sjokolade. Vi tilpasser allergier, vegetar og alkoholfritt ved behov. OBS. meld fra ved kjøp av billetter.

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

mars

28

fre.

11:00 - 23:00

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Under Norway Seafood Festival 2025 kommer lokale sjømatprodusenter til Clarion Hotel Trondheim på Brattøra. Ta turen til Norges store mønstring av sjømat, og opplev et fantastisk sjømatmarked for hele familien.

28 mar.
kl. 11:00 - 23:00
29 mar.
kl. 11:00 - 23:00

mars

28

fre.

11:00 - 23:00

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Ta turen til Barnas Sjømatfestival under Norway Seafood Festival for gøye og lærerike aktiviteter for barn og ungdom.

28 mar.
kl. 11:00 - 23:00
29 mar.
kl. 11:00 - 23:00

mars

24 - 29

man. - lør.

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Velkommen til Norway Seafood Festival 2024! En festival som feirer norsk sjømat i beste sesong.

24 mar. - 29 mar.
kl. 10:00 - 23:00

mai

22

tor.

17:00 - 20:00

Trondheim
Kurs
Guidet omvisning

Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.

22 mai
kl. 17:00 - 20:00

Andre aktiviteter:

mars

29

lør.

11:54 - 22:30

Orkland
Arrangement

Sjømatkveld på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.

29 mar.
kl. 11:54 - 22:30