Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Det blir tre matserveringer fra våre festivalrestauranter - 2025 glass, plass i andreetasjen i lounge og spesialtilpassede brygg! Ikke gå glipp av en unik smaksopplevelse du kun får på Bryggerifestivalen.
Ingen hendelser funnet
januar
13
tir.
10:00 - 15:00
Møteplass for dialog, inspirasjon og nettverk mellom produsenter, kjøkken og innkjøp – gratis og uformelt!
20
13:00 - 15:00
Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.
februar
10
12:30 - 19:00
Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!
mars
21
lør.
11:00 - 16:00
Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.
15:00 - 21:00
Velkommen til Siderfestivalen 2026 – Norges nye siderunivers! Siderfestivalen er en helt ny feiring av norsk siderkultur, med produsenter fra Midt-Norge og resten av landet – samlet på Clarion Hotel Trondheim 21.–22. mars, samtidig som Norway Seafood Festival.