UTSOLGT: Bær og terte med konditorsjef Cathrine Nilsen

Arrangement
Kurs

Den trønderske sommeren byr på det beste av bær med masse smak. En flott, fyldig og fargerik bærterte er perfekt til å pryde sommerens hagebord. Konditorsjef Cathrine Nilsen vil vise deg hvordan du kan lage bærterte på enkelt vis med trønderske råvarer.

Den trønderske sommeren byr på det beste av bær med masse smak. En flott, fyldig og fargerik bærterte er perfekt til å pryde sommerens hagebord. Konditorsjef Cathrine Nilsen vil vise deg hvordan du kan lage bærterte på enkelt vis med trønderske råvarer. Med meieriprodukter fra Rørosmeieriet og egg og smør fra Galåvolden Gård, lager hun små og store terter med bær, vaniljekrem og italiensk marengs. Du vil lære om hvordan det visuelle og de ulike sanseinntrykkene, er like viktig som smak. Hva er lurt å tenke om pynt, og hvordan oppfatter folk det? Cathrine vil forklare om smakssammensetninger og kombinasjonen av syrlig og søtt, og hva som passer til sesongen. Cathrine Nilsen er konditorsjef ved Britannia Hotel. Hun hadde læretid på kjente og kjære Erichsens Konditori i Trondheim, før hun dro til Danmark og tok svennebrev og jobbet senere ved Hotel d’Anglaterre. Hun har også jobbet som konditorsjef ved Hotel Continental i Oslo, Scandic Nidelven, hun har vært med på baker- og konditorlandslaget og vært konditorsjef for Dromedarbakeriet i Trondheim. Hun elsker yrket sitt og har vært med på å skrive ny fagbok for videregående skoler, og jobber som sensor for konditorfaget for Trøndelag fylke. Hun er inspirert av de som driver med fantastisk håndverk og de som gjør det lille ekstra.

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

Ingen hendelser funnet

Andre aktiviteter:

september

27

lør.

13:00 - 16:00

Orkland
Arrangement

Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.

27 sep.
kl. 13:00 - 16:00

oktober

30

tor.

12:30 - 16:00

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

Velkommen til et mini-seminar om bærekraft hvor du i tillegg til en fantastisk lunsj, også blir servert noen av høstens beste råvarer. Tilberedt av Årets Kokk konkurrent, Eli Anne Sundset, og noen utvalgte ungdomsskoleelever.

30 okt.
kl. 12:30 - 16:00

november

1

lør.

18:30 - 22:30

Orkland
Arrangement

Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.

01 nov.
kl. 18:30 - 22:30

november

17

man.

13:00 - 20:00

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk middag i Palmehaven på Britannia i regi av RM elever.

17 nov.
kl. 13:00 - 20:00