Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Åpningstider i sommer: 4.juni-2.juli: Vi har åpent alle dager, unntatt lørdager, grunnet bryllup. A la Carte serveres klokken 14:00-17:30 og middag serveres klokken 19:00. Husk å reservere bord via vår hjemmeside. Loftet Skybar er åpen onsdag-fredag, klokken 18:00-00:00. Åpningstider 2.juli-13.august. Vi holder åpent alle dager, unntatt lørdag grunnet bryllup. A la Carte serveres fra klokken 14:00, og middag serveres klokken 19:00 og 20:00Bordreservasjon gjøres på vår hjemmeside. Loftet Skybar er åpen onsdag-torsdag klokken 18:00-00:00/fredager 18:00-01:00. For øvrige informasjon om våre åpningstider og bordbestilling, besøk oss på vår hjemmeside: www.oyna.no Ønsker du å komme i kontakt med oss, send oss en henvendelse: post@øyna.no Besøksadresse: Øynavegen 60. Velkommen hit til oss i sommer! Følg oss på Instagram: Oynakulturlandskapshotell Facebook: Øyna Kulturlandskapshotell Hjemmeside: www.oyna.no
Ingen hendelser funnet
juli
30
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
august
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
31
tor.
12:00 - 13:00
Eva Nordfjell fra Rørosrein tilhører en sørsamisk reindriftsfamilie med base i Røros. Familien er en del av en sijte, som er flere samiske familier som i fellesskap forvalter store reinflokker.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!