Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Vi steker brød og varmer ost i vår egen steinovn i den gamle ostekjelleren fra slutten av 1800-tallet da det var meieri i Venneshamn. Menyen er en buffet som bestilles i forkant ved å VIPPSE kr. 250,- til 701306 innen 2.juni. På menyen har vi følgende lokalmat: Surdeigsbrød basert på mjøl fra gamle kornsorter som spelt levert av Gullimunn, Granstubbost fra Gangstad Gårdsysteri, Ost fra Munkeby Kloster, syltetøy laget av rabarbra fra egen hage, Framverranpølse og andre spekepølser fra lokale leverandører samt flatbrød fra Rognli Gård. I tillegg kan det kjøpes: Kalsenøl brygget ved Inderøy Gårdsbryggeri, Aquavit no 1 destillert ved Inderøy Brenneri, samt alkoholfrie drikker, herunder eplemost fra Inderøy Mosteri og urtete basert på mynte fra egen urtehage. Serveringen skjer i ovnsvarmen inne i den sjarmerende ostekjelleren ved Landhandelsmuseet i Venneshamn.
Ingen hendelser funnet
desember
16
tir.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
12:00 - 13:30
Tradisjon tro inviterer vi til en uformell nettverkssamling med Oi! Matnettverk før julen setter inn. Vi har holdt av flere bord på julemarkedet i Trondheim, og her kan vi møtes for å nyte litt god lunsj, en kopp gløgg (eller to) og ta en pust i bakken.
januar
20
13:00 - 15:00
Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.
februar
10
12:30 - 19:00
Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!
mars
21
lør.
11:00 - 16:00
Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.