Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Vi steker brød og varmer ost i vår egen steinovn i den gamle ostekjelleren fra slutten av 1800-tallet da det var meieri i Venneshamn. Menyen er en buffet som bestilles i forkant ved å VIPPSE kr. 250,- til 701306 innen 2.juni. På menyen har vi følgende lokalmat: Surdeigsbrød basert på mjøl fra gamle kornsorter som spelt levert av Gullimunn, Granstubbost fra Gangstad Gårdsysteri, Ost fra Munkeby Kloster, syltetøy laget av rabarbra fra egen hage, Framverranpølse og andre spekepølser fra lokale leverandører samt flatbrød fra Rognli Gård. I tillegg kan det kjøpes: Kalsenøl brygget ved Inderøy Gårdsbryggeri, Aquavit no 1 destillert ved Inderøy Brenneri, samt alkoholfrie drikker, herunder eplemost fra Inderøy Mosteri og urtete basert på mynte fra egen urtehage. Serveringen skjer i ovnsvarmen inne i den sjarmerende ostekjelleren ved Landhandelsmuseet i Venneshamn.
Ingen hendelser funnet
september
27
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
oktober
30
tor.
12:30 - 16:00
Velkommen til et mini-seminar om bærekraft hvor du i tillegg til en fantastisk lunsj, også blir servert noen av høstens beste råvarer. Tilberedt av Årets Kokk konkurrent, Eli Anne Sundset, og noen utvalgte ungdomsskoleelever.
november
1
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.
17
man.
13:00 - 20:00
I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk middag i Palmehaven på Britannia i regi av RM elever.