Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Norges største supermarkedkjede. Meny har med seg flere lokalprodusenter fra Trøndelag. På området til Meny kan du finne produkter fra Strandli Gård, Tingvoll Ost, Tind, Garnvik, Dybvik og Sælbu Ysteri.
Arctic Mustard AS er en familiebedrift i Nordland med røtter fra Verdal som produserer smaksrike sennepsprodukter og sild. Bedriftens hjørnestein er Mimi Sennepssaus – en mild og kremet sennepssaus laget etter mormors gamle oppskrift.
Spesialitet er merket som viser vei til det beste av lokalmat og -drikke i Norge. I teltet "Norge på besøk" kan du møte lokalmatprodusenter - som ikke er fra Trøndelag - med produkter merket med Spesialitet. Kom innom og få en unik smaksopplevelse!
Ønsker du en ekte opplevelse av norsk matkultur? Vi sikrer norsk mat- og drikkekultur beskyttelse og anerkjennelse.
Norsk cøliakiforening er en forening for personer med glutenintoleranse. Glutenintoleranse er en fellesbetegnelse for cøliaki, hudsykdommen dermatitis herpetiformis (DH), ikke-cøliakisk glutensensitivitet og hveteallergi. NCF er også til for alle berørte og de som ønsker å støtte oss. Vi står sammen med Legen uten Gluten, Flavors Restaurant, Klæbu Håndbakeri og Cøliakikokken for å fremme glutenfritt mat.
Noe i Gjære fra Polarsirkelbyen Mo i Rana lager alkoholfrie bobler og mocktails av redda av ekte og redda råvarer.