Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Norcod er oppdrettsprodusent av premium Snow Cod og har produksjon både i Trøndelag og Nordland, med hovedkvarter i Trondheim. Torsk har vært en viktig ressurs for Norge i hundrevis av år og vi tror derfor at dette samarbeidet vil være et godt tilskudd til Trøndersk Matfestival, både for et større mangfold av produkter og å sette fokus på en viktig råvare. Vi gleder oss til at Norcod skal ha egen stand på festivalen hvor du kan smake på deres Snow Cod, både vanlig og røkt.
Norges største supermarkedkjede. Meny har med seg flere lokalprodusenter fra Trøndelag. På området til Meny kan du finne produkter fra Strandli Gård, Tingvoll Ost, Tind, Garnvik, Dybvik og Sælbu Ysteri.
Arctic Mustard AS er en familiebedrift i Nordland med røtter fra Verdal som produserer smaksrike sennepsprodukter og sild. Bedriftens hjørnestein er Mimi Sennepssaus – en mild og kremet sennepssaus laget etter mormors gamle oppskrift.
Spesialitet er merket som viser vei til det beste av lokalmat og -drikke i Norge. I teltet "Norge på besøk" kan du møte lokalmatprodusenter - som ikke er fra Trøndelag - med produkter merket med Spesialitet. Kom innom og få en unik smaksopplevelse!
Ønsker du en ekte opplevelse av norsk matkultur? Vi sikrer norsk mat- og drikkekultur beskyttelse og anerkjennelse.
Norsk cøliakiforening er en forening for personer med glutenintoleranse. Glutenintoleranse er en fellesbetegnelse for cøliaki, hudsykdommen dermatitis herpetiformis (DH), ikke-cøliakisk glutensensitivitet og hveteallergi. NCF er også til for alle berørte og de som ønsker å støtte oss. Vi står sammen med Legen uten Gluten, Flavors Restaurant, Klæbu Håndbakeri og Cøliakikokken for å fremme glutenfritt mat.
Noe i Gjære fra Polarsirkelbyen Mo i Rana lager alkoholfrie bobler og mocktails av redda av ekte og redda råvarer.
Leverandør av glutenfrie kvalitetsprodukter siden 2012
Sirupstynnkaker bakt etter Bestemors oppskrift fra Rendalen. Inneholder Godt smør, fløte, sirup, kardemomme, hvetemel og litt vann. Holder seg 3 mndr i kjøl og minst 1 år i frys. Håndtverk og tradisjonsbakst. Vi har spesialitetsmerket og har vunnet Det Norske måltid, kategori ÅRETS BAKST.
Finn frem i vårt nye kart!