Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Fra Råhetta til Rensfjellet og fra Forollhogna til Håggåbrua. Fra 1332 til 50 MOH. Nerven gjennom kommunen er Sokna og Gaula - sistnevnte en av Norges beste lakseelver. E6 og FV30, Rørosbanen og Dovrebanen - Alle møtes i mettpunktet!
Disse møter du på Trøndersk Matfestival i Trondheim
Viltforedling i Budalen.
Hogna Brygg holder til på Kotsøy, en time sør for Trondheim. Her brygger vi øl med bryggeutstyr på bærekraftige løsninger, ofte med malt fra Trøndelag, og vi brygger både tradisjonelle og innovative smaker. Vårt motto er "Det beste ølet er ikke brygget ennå!"
Lakserøykeri, nedskjæring og pakking av viltkjøtt, samt salg av egne kjøttprodukter og laks.
Serverer kortreist og ekte mat
Ferske tradisjoner fra Soknedal. Kaker, gjærbakst og brød bakes med godt håndlag og på gamle oppskrifter.
Museumsseter ved inngangen til Forollhogna Nasjonalpark i Budalen.