Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Utstillere under Trøndersk Matfestival 2024
Under kan du lese mer om hver enkelt område og klikke deg videre for å se hvilke enkeltutstillere som var tilstede under festivalen i 2024.
Kjent for oppdrettslaks verden over. Og øyriket byr på flere råvarer som hører kysten til; krabber, tare, skjell og fisk rett fra havet. I tillegg lokalproduserte oster, villsaukjøtt og hjortekjøtt i verdensklasse.
Orkland har et rikt og frodig landbruk. Her trives dyra, som gir kjøtt, egg og melk som blir til smakfull ost i verdensklasse. Grønnsaker dyrkes med omhu og kjærlighet, og du har kanskje hørt snakk om Lensvik-bær? Biene bidrar i arbeidet og gir den søteste honning.
Trondheims Matperler er en samling av gårder fra Trondheim som i år samarbeider om en stand på Trøndersk Matfestival. De tilbyr lokal, kortreist mat fra hele Trondheim kommune; her vil du finne gårder fra Strinda, Leinstrand og fra Byneset.
Fosen kalles gjerne et Norge i miniatyr, tett på både hav og fjell, et kontrastenes rike.
Namdalen har både hav og høgfjell, og maten vises godt i reiselivsopplevelsene. Her møter du både etablerte og nye aktører, matprodusenter og reiseliv.
Maten har satt Røros og Trøndelag på kartet internasjonalt. De har koblet verdensarv og mat på en unik måte, ble kåret til Norges matdestinasjon i 2017 og har inspirert mange lokalmatprodusenter i hele Norge og Norden. Her får du renommerte produkter fra dyktige håndverkere.
Nettverket Mett i Gauldaln vil gi deg ferske tradisjoner – og blander gode råvarer med gamle og nye oppskrifter. Området har helt unike serveringssteder som bruker lokale spesialiteter og kan gi deg en opplevelse du aldri glemmer.
Bondens Marked i Trøndelag er de som selger mest av alle Bondens Marked i landet. Her finner du alt du trenger, fra fisk og bacalao, via ost og melkeprodukter, bakst og sjokolade.
Trondheims kjøkkenhage. Der grønnsakene settes før resten av regionen har lagt bort ullklærne, og sjøen sender lysstrålene tilbake til jorda hele sommeren. Frostingene dyrker 50-60 ulike grønnsaker og urter, de baker brød, lager juice, saft og øl.
Gjengen fra Melhus mener du opplever stedet gjennom maten – og her lages kjøttmat, bakst og basilikumaioli.
På Trøndersk Matfestival møter du REITAN sine dyktige samarbeidspartnere; Norsk Kylling, Kjeldsberg Kaffe, Viken/ Grønne Folk, Matpartner og REMA; De vil servere deilige retter med unik smak fra sine lokalmatleverandører.
Innherred - i hjertet av Trøndelag. Brede jordbruksbygder gir et mangfold av matproduksjon. I år er det med gamle kornsorter, kjøttprodukter fra både gris, lam og storfe. I et frodig landskap skapes gode smaker. Velkommen til vår stand!
I Heim kommune kan du nyte hjemmelaget mat og produkter fra fjell og fjord! Nå kommer de for første gang til Trondheim Matfestival.
En god rekke med enkeltutstillere fra ulike steder i Trøndelag og Norge.