Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Vi lanserer Siderfestivalen – en helt ny arena dedikert til lokal og norsk sider av høyeste kvalitet. Festivalen arrangeres 21.-22. mars på Clarion Hotel Trondheim, samtidig som Norway Seafood Festival. Her kan du smake det alle beste av norsk kvalitetssider, det blir spennende arrangementer, kurs og festivalstemning.
Siderfestivalen er etablert for å gi produsenter fra Midt-Norge og resten av landet en ny salgs- og profileringsarena. Festivalen skal løfte fram norsk siderkultur gjennom smak, kompetanse og gode opplevelser.
Mer info kommer, vi gleder oss!
21.-22. mars 2026 arrangeres Siderfestivalen i Trondheim for aller første gang. Festivalen finner sted på Clarion Hotel Trondheim, samtidig som Norway Seafood Festival 2026. Norsk sjømat og norsk sider i perfekt harmoni.
Nå kan du forhåndskjøpe startpakker til Siderfestivalen. Pakken innkluderer inngang, 6 Oi!-mynter og ett smaksglass. Flere glass og mynter kan kjøpes på festivalen.
Lokalet har begrenset kapasitet og du må derfor velge deg et tidsrom for deltagelse når du kjøper startpakken.
Får du ikke opp billettkategoriene? Klikk her.