Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Norway Seafood Festival er en publikumsrettet festival som skal bidra med på å øke bevissthet og konsum av norsk sjømat. Festivalen ble arrangert for første gang i 2023 av Stiftelsen Nor-Fishing, men fra 2025 er det Oi! som har tatt over ansvaret.
Festivalen arrangeres 21.-22. mars 2026 på Clarion Hotel Trondheim. Norsk sjømat feires i hele byen denne uka, både hos restauranter, skoler og sykehjem, i tillegg til selve Sjømatmarkedet som arrangeres i helgen på Clarion.
Besøk nettsted
Sjømatprodusenter har stand på Clarion Hotel Trondheim på Brattøra. Ta turen til Norges store mønstring av sjømat, og opplev et fantastisk sjømatmarked for hele familien.
Barnas Sjømatfestival skal være lek og læring om havet og sjømat hånd i hånd. To dager på Clarion Hotel Trondheim blir spekket med morsomme aktiviteter for barn og unge.
Festivalen er en feiring av norsk sjømat og markeres med fantastiske sjømatmenyer på Trondheims restauranter, på institusjoner og i kantiner over hele byen. Du kan også kjøre nydelige retter fra Festivalrestaurantene på Clarion Hotel Trondheim.