Sjømatfestival2024 0371

Norway Seafood Festival

Norway Seafood Festival er en publikumsrettet festival som skal bidra med på å øke bevissthet og konsum av norsk sjømat. Festivalen ble arrangert for første gang i 2023 av Stiftelsen Nor-Fishing, men fra 2025 er det Oi! som har tatt over ansvaret.

Festivalen er 24.-30. mars 2025 i Trondheim. Norsk sjømat skal feires i hele byen disse dagene, hos restauranter, skoler og sykehjem, og avsluttes med to festivaldager på Clarion Hotel Trondheim 29.-30. mars.

Besøk nettsted.

Hva skjer under festivalen?

Sjømatmarked

Sjømatprodusenter har stand på Clarion Hotel Trondheim på Brattøra. Ta turen til Norges store mønstring av sjømat, og opplev et fantastisk sjømatmarked for hele familien.

Barnas Sjømatfestival

Barnas Sjømatfestival skal være lek og læring om havet og sjømat hånd i hånd. To dager på Clarion Hotel Trondheim blir spekket med morsomme aktiviteter for barn og unge.

Festivalrestauranter

Festivalen er en feiring av norsk sjømat og markeres med fantastiske sjømatmenyer på Trondheims restauranter, på institusjoner og i kantiner over hele byen. Du kan også kjøre nydelige retter fra Festivalrestaurantene på Clarion Hotel Trondheim.