53291801269 8D1ccbe7ca O

Utstillerinfo

Åpningstider:

Tirsdag 19.03

09:00-17:00

Onsdag 20.03

10:00-18:00

Riggtider

Mandag 18.03

12:00-18:00

Onsdag 20.03

18:00-20:00

Gi beskjed dersom du trenger mer enn to timer på å rydde ut ditt utstyr.

 

Utstyr til stand

Din stand er rigget opp når du ankommer Trondheim Spektrum mandag kl. 12:00. Compass Fairs er vår leverandør av messevegger, teppegulv, strøm og alt av møblement til din stand. Bestill ekstrautsyr til din stand innen 26.februar.

Messeveggene har en høyde på 2,5m. 

Vi kan ikke garantere at alt av utstyr er på plass når du kommer, men leverandøren er på huset og leverer ditt utstyr så raskt som mulig. Gi beskjed til Camilla Digre, 412 24 295, dersom du savner noe utsyr.

Compass Fairs Nettbutikk

 

Parkeringsplass

Vi har svært begrenset parkeringsmuligheter på arenaen under arrangementet. Ta kontakt dersom for å sjekke hva som er tilgjengelig. 

Mandag vil det være mulig å kjøre ned til Trondheim Spektrum for å laste ut av bilen, før den må flyttes. Det samme gjelder etter stengetid på Onsdag. Det vil være trafikkvakter i området, de avgjør når det er mulig å komme ned med bil og ikke. 

De som har fått godkjent parkeringsplass, vil får tildelt parkeringsbevis. Dette må fylles ut og ligge synlig i ruta ved enhver tid.

Lagring av standutstyr

Vi har ikke noe som helst mulighet for å oppbevare eget utstyr som skal stå på stand. Verken før eller etter messen. Alt utstyr må ut av hallen innen 20:00 på Onsdag.

Trenger du å frakte utstyr til hallen? Ta kontakt med en ekstern speditør, som B. Iversen. Utstyr på merkes godt. Ta kontakt dersom du benytter speditør, slik at vi her oversikt over leveranser til arenaen.

Klargjøring av stand

Hele hallen vil dekkes med teppegulv. Teppet er beskyttet av tynn plast for å kunne bevare det så lenge som mulig. Hver enkelt utstiller er selv ansvarlig for å fjerne plasten på sin stand. Når dette gjøres, er opp til hver enkelt. Plasten på teppegulvet i gangene og andre fellesområder blir fjernet av arrangør mandag kveld kl. 18:00. 

Arrangør stiller med tapetkniv til fjerning av plastdekke.

Reglement ved opprigg

Medbragt utstyr til din stand, kan kun oppbevares på eget området. Gangene mellom stander, andre sin stand og fellesområdet kan ikke brukes til oppbevaring av utstyr. 

Alle ganger skal være helt tom for utstyr kl.18:00 på mandag. Da skal frivillige fjerne plast på gulvteppet i gangene og fellesområdet.

Tilgang på arenaen

Alle utstillere vil få tildelt akkrediteringskort som gir tilgang til messehallen. Dere vil få tildelt det antallet dere trenger.

Tilberedning av mat

Vær oppmerksom på at vi befinner oss i en idrettshall hvor det ikke er tilrettelagt for matlaging. Det vil si at det ikke finnes avtrekk som på et kjøkken. Vi ønsker ikke å avløse noe brannalarm og forårsake en evakuering når det gjennomføres konkurranse i nabohallen. Utløst brannalarm vil medføre økonomisk pålegg. 

Det vil ikke være tillatt å bruke stekeplate eller grill inne i hallen. Airfryer og stekeovn er bedre alternativer, men all matlaging er på utstillers ansvar. Vi ønsker at dere forbereder mest mulig av varmebehandlingen på forhånd. Er du i tvil? Ta kontakt  

Dersom noe av matlagingen avgir for mye os, kan det bli gitt beskjed om å avslutte matlagningen med umiddelbar virkning. 

Innmelding til Mattilsynet

Vi tar av oss innmelding til Mattilsynet. Derfor trenger vi info om hva dere tilbyr på stand. Fyll inn skjemaet under

Info til Mattilsynet