Spesialitet_lokalmat_ravarer_MM_10350_Foto_Lisa_Westgaard_lavoppl.png

Spesialitet - Stiftelsen Norsk Mat

Spesialitet er merket som viser vei til det beste av lokalmat og -drikke i Norge. I teltet "Norge på besøk" kan du møte lokalmatprodusenter - som ikke er fra Trøndelag - med produkter merket med Spesialitet. Kom innom og få en unik smaksopplevelse!

Vis meg veien

Spesialitet er en merkeordning som viser forbrukerne veien til de unike smaksopplevelsene, og stimulere til mangfold i norsk mat- og drikkeproduksjon. Alle mat- og drikkevarer med Spesialitet-merket er vurderert og godkjent av en uavhengig fagjury. Målet er å gjøre det enkelt for deg å finne de unike smaksopplevelsene.

I teltet "Norge på besøk" kan du oppleve og kjøpe nye smaker fra:

- Bamsrudlåven - Gårdsis av egne frittgående høner og dagsfersk melk fra nabogårdene. Mysen, Østfold. Les mer på Bamsrudlåvens nettside.

- Den Sorte Havre - Produkter av Svarthavre- en egen havreart dyrket i Norge siden før vikingtiden. Våler, Østfold. - Les mer på Den Sorte Havres nettside.

- Sjure Eplepresseri - Eplemost av aroma og discovery + noen produkter av geit fra Kandal Kjøtt og fra Påldtun i Gloppen, Vestland. - Besøk Sjure Eplepresseri sin facebookside.

- Beiarmat - Salatost og fastost av geitemelk fra Beiarn. Beiarn, Nordland. - Les mer på Beiarmat sin nettside.

- Beiarlefs - Fire typer tradisjonsrike lefser fra Salten-regionen bakt for hånd på eget lefsebakeri. Beiarn, Nordland. - Besøk Beiarlefs sin facebookside.

Bak merkeordningen Spesialitet står Stiftelsen Norsk Mat, som er en uavhengig stiftelse med et styre som representerer hele verdikjeden for mat- og drikkeproduksjon i Norge.

Kom i kontakt med Spesialitet - Stiftelsen Norsk Mat

Aktiviteter fra denne produsenten

Ingen hendelser funnet