Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Norsk cøliakiforening er en forening for personer med glutenintoleranse. Glutenintoleranse er en fellesbetegnelse for cøliaki, hudsykdommen dermatitis herpetiformis (DH), ikke-cøliakisk glutensensitivitet og hveteallergi. NCF er også til for alle berørte og de som ønsker å støtte oss. Vi står sammen med Legen uten Gluten, Flavors Restaurant, Klæbu Håndbakeri og Cøliakikokken for å fremme glutenfritt mat.
Vis meg veien
Under Matfestivalen kommer vi til å svare på spørsmål om cøliaki og hvordan det er å leve med sykdommen. Vi kommer til å snakke om hva norsk cøliakiforening (NCF) er og hva vi jobber med. Med oss kommer også Legen uten Gluten, Flavors Restaurant, Klæbu Håndbakeri og Cøliakikokken. Det blir smaksprøver og muligheten for å kjøpe glutenfritt bakst som glutenfri hamburger og pizza, samt brød og bakevarer. Informasjon: Flavor vil stå og steke hamburgere med egenbakte brød. Klæbu kommer med et nytt produkt som de vil teste ut som en Oi!-rett. «mini-pizza» samt en del andre ting som ikke føres i dagligvarebutikker.
Ingen hendelser funnet