Klosterga%cc%8arden_1200x650.jpg

Klostergården

Klostergården - serveringssted, bryggeri og gårdsbutikk.

Vis meg veien

Klostergården er et lite gårdsbruk som ligger midt i Trondheimsfjorden på øya Tautra. Her kan du overnatte, spise god mat, drikke øl fra eget bryggeri og kjøpe med deg en rekke produkter som marmelader, ost og spekemat fra gårdsbutikken. 

Stedet har en sterk historisk forankring til Frosta-ting og klostertradisjonen. Like ved finner du både ruinene etter det gamle klosteret bygd på 1200-tallet og det nye moderne Tautra Mariakloster innviet i 2006. Klostergården kan tilby overnatting i fantastiske omgivelser på Tautra i sjarmerende rom i et gammel Trønderlån.

Klostergården Håndbryggeri ble startet som en utvidelse av mat- og ølserveringen i Klostergården med ønske om å brygge godt og spennende øl som både står til de ulike rettene som serveres, og også kan nytes alene. I tillegg til et basissortement, brygger de ulike sesongbaserte øl.

«Alstadberger - et Stjørdalsøl» ble i 2014 tildelt det første Spesialitet-merket til et norsk øl. For å få dette merket må ølet inneholde norskprodusert malt og humle.

Kom i kontakt med Klostergården

Aktiviteter fra denne produsenten

Ingen hendelser funnet