Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
På Bryggerifestivalen er det viktig for oss å vise frem ulike smaker, og koble øl og mat. Smak og matkultur er en viktig del av opplevelsen. Derfor har vi hvert år utvalgte trønderske restauranter med skreddersydd festivalmat basert på trønderske råvarer.
Enten du skal velge drikke til maten, eller mat til drikken; be bryggerne og festivalrestaurantene om tips til hva som matcher. Her blir det noe for enhver smak. Restaurantene tilbyr både vegetar, kjøtt, fisk og snacks – alt basert på lokale råvarer.
Amerikansk-inspirert med råvarer fra lokale produsenter. Grillmat, burgere, fries, samt ostefat til øl
Pizza portafoglio er typisk italiensk street food, stekt i vedfyrt pizzaovn og brettet sammen ved servering
Sabrura serverer sine klassikere innen sushi og asiatisk mat. Her finner du alt fra vårruller og rekechips til maki og pokebowl.
Klempe og Dons er kjent for pop-up på ulike lokasjoner i byen. Duoen består av kokken Håvard Klempe og bartenderen Jørgen Dons. De fokuserer på å skape mat og drikke kombinasjoner skreddersydd for hverandre.
Med Erlend Sitter i front, kommer Sitter Catering til årets Bryggerifestival. Han har erfaring fra blant annet Arakataka, Fagn og Credo. Sitter Catering serverer streetfood basert på lokale råvarer under festivalen.
Her kan du se hva våre fem fantastiske festivalrestauranter tilbyr under Bryggerifestivalen 2024. Her finner du alt fra sjømat og pizza, til biffsnadder og nachos.