Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Den siste lørdagen i hver måned inviterer Bårdshaug Herregård til Afternoon Tea i herregårdens historiske stuer. Her kan du lære mer om denne britiske tradisjonen som Dronning Maud hadde med seg til slottet i 1905 og som Christian Thams videreførte gjennom sine teselskap på Bårdshaug Herregård. Dagens vertskap ved Bårdshaug Herregård viderefører denne britiske tradisjonen når vi inviterer inn til vår faste Afternoon Tea-servering i de historiske herregårdsstuene, den siste lørdagen i hver måned (foruten om i juli og i desember måned) fra kl. 13.00 til kl. 16.00, med siste bordsetning kl. 14.00. Vi ønsker å løfte matopplevelsen til historiske høyder for våre gjester, og tilbyr dermed vår egen lokalmatvri på denne klassiske serveringen, der de lokale smakene endrer seg i takt med naturens puls og sesongens råvaretilgang. Fylte fingersandwicher, nybakte scones med rørt syltetøy og fersk rømme, hjemmebakte terter, kaker og søtsaker er alltid å finne på vår Afternoon Tea, uavhengig av sesong. Bårdshaug Herregård har i nyere tid inngått et samarbeid med Gravraak Teateliér om servering av deres utstøkte teer under vår Afternoon Tea. Gravraak Teateliér er et verksted i Trondheim, der Master Tea Blender Hanne Charlotte Heggberget blander te med kunnskap og omtanke, i samarbeid med te-bønder og te-mestere verden rundt, gjerne ispedd ville trønderske vekster. Se menyen og les mer om arrangementet her: www.baardshaug.no/afternoon-tea/ Vil du løfte opplevelsen til nye høyder? Oppgrader gjerne din Afternoon Tea-opplevelse med en overnatting i ett av våre historiske værelser i herregården eller i et av våre nyere værelser i den moderne hotellbygningen. Dersom du bestiller Afternoon Tea for to eller flere, gir vi deg 15% rabatt på din overnatting i forbindelse med din Afternoon Tea reservasjon. Reserver bord og bestill din Afternoon Tea opplevelse på e-post post@baardshaug.no eller på telefon 72 47 99 00. Vi ønsker å tilrettelegge for allergier og intoleranser på best mulig vis for våre Afternoon Tea gjester, og ber derfor at matallergier opplyses om ved reservasjon eller senest på post@baardshaug.no et døgn før arrangementsstart.
desember
11
tor.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
16
tir.
12:00 - 13:30
Tradisjon tro inviterer vi til en uformell nettverkssamling med Oi! Matnettverk før julen setter inn. Vi har holdt av flere bord på julemarkedet i Trondheim, og her kan vi møtes for å nyte litt god lunsj, en kopp gløgg (eller to) og ta en pust i bakken.
januar
20
13:00 - 15:00
Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.
februar
10
12:30 - 19:00
Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!
mars
21
lør.
11:00 - 16:00
Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.
15:00 - 21:00
Velkommen til Siderfestivalen 2026 – Norges nye siderunivers! Siderfestivalen er en helt ny feiring av norsk siderkultur, med produsenter fra Midt-Norge og resten av landet – samlet på Clarion Hotel Trondheim 21.–22. mars, samtidig som Norway Seafood Festival.