Afternoon Tea i Herregården

Arrangement

Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.

Den siste lørdagen i hver måned inviterer Bårdshaug Herregård til Afternoon Tea i herregårdens historiske stuer. Her kan du lære mer om denne britiske tradisjonen som Dronning Maud hadde med seg til slottet i 1905 og som Christian Thams videreførte gjennom sine teselskap på Bårdshaug Herregård. Dagens vertskap ved Bårdshaug Herregård viderefører denne britiske tradisjonen når vi inviterer inn til vår faste Afternoon Tea-servering i de historiske herregårdsstuene, den siste lørdagen i hver måned (foruten om i juli og i desember måned) fra kl. 13.00 til kl. 16.00, med siste bordsetning kl. 14.00. Vi ønsker å løfte matopplevelsen til historiske høyder for våre gjester, og tilbyr dermed vår egen lokalmatvri på denne klassiske serveringen, der de lokale smakene endrer seg i takt med naturens puls og sesongens råvaretilgang. Fylte fingersandwicher, nybakte scones med rørt syltetøy og fersk rømme, hjemmebakte terter, kaker og søtsaker er alltid å finne på vår Afternoon Tea, uavhengig av sesong. Bårdshaug Herregård har i nyere tid inngått et samarbeid med Gravraak Teateliér om servering av deres utstøkte teer under vår Afternoon Tea. Gravraak Teateliér er et verksted i Trondheim, der Master Tea Blender Hanne Charlotte Heggberget blander te med kunnskap og omtanke, i samarbeid med te-bønder og te-mestere verden rundt, gjerne ispedd ville trønderske vekster. Se menyen og les mer om arrangementet her: www.baardshaug.no/afternoon-tea/ Vil du løfte opplevelsen til nye høyder? Oppgrader gjerne din Afternoon Tea-opplevelse med en overnatting i ett av våre historiske værelser i herregården eller i et av våre nyere værelser i den moderne hotellbygningen. Dersom du bestiller Afternoon Tea for to eller flere, gir vi deg 15% rabatt på din overnatting i forbindelse med din Afternoon Tea reservasjon. Reserver bord og bestill din Afternoon Tea opplevelse på e-post post@baardshaug.no eller på telefon 72 47 99 00. Vi ønsker å tilrettelegge for allergier og intoleranser på best mulig vis for våre Afternoon Tea gjester, og ber derfor at matallergier opplyses om ved reservasjon eller senest på post@baardshaug.no et døgn før arrangementsstart.

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

desember

11

tor.

11:30 - 14:30

Orkland
Arrangement
Restaurant

Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!

11 des.
kl. 11:30 - 14:30
12 des.
kl. 11:30 - 14:30
16 des.
kl. 11:30 - 14:30

Andre aktiviteter:

desember

16

tir.

12:00 - 13:30

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

Tradisjon tro inviterer vi til en uformell nettverkssamling med Oi! Matnettverk før julen setter inn. Vi har holdt av flere bord på julemarkedet i Trondheim, og her kan vi møtes for å nyte litt god lunsj, en kopp gløgg (eller to) og ta en pust i bakken.

16 des.
kl. 12:00 - 13:30

januar

20

tir.

13:00 - 15:00

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.

20 jan.
kl. 13:00 - 15:00

februar

10

tir.

12:30 - 19:00

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!

10 feb.
kl. 12:30 - 19:00

mars

21

lør.

11:00 - 16:00

Trondheim
Arrangement

Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.

21 mar.
kl. 11:00 - 16:00
22 mar.
kl. 11:00 - 16:00

mars

21

lør.

15:00 - 21:00

Trondheim
Arrangement

Velkommen til Siderfestivalen 2026 – Norges nye siderunivers! Siderfestivalen er en helt ny feiring av norsk siderkultur, med produsenter fra Midt-Norge og resten av landet – samlet på Clarion Hotel Trondheim 21.–22. mars, samtidig som Norway Seafood Festival.

21 mar.
kl. 15:00 - 21:00
22 mar.
kl. 13:00 - 12:00