Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Åpningstider i sommer: 4.juni-2.juli: Vi har åpent alle dager, unntatt lørdager, grunnet bryllup. A la Carte serveres klokken 14:00-17:30 og middag serveres klokken 19:00. Husk å reservere bord via vår hjemmeside. Loftet Skybar er åpen onsdag-fredag, klokken 18:00-00:00. Åpningstider 2.juli-13.august. Vi holder åpent alle dager, unntatt lørdag grunnet bryllup. A la Carte serveres fra klokken 14:00, og middag serveres klokken 19:00 og 20:00Bordreservasjon gjøres på vår hjemmeside. Loftet Skybar er åpen onsdag-torsdag klokken 18:00-00:00/fredager 18:00-01:00. For øvrige informasjon om våre åpningstider og bordbestilling, besøk oss på vår hjemmeside: www.oyna.no Ønsker du å komme i kontakt med oss, send oss en henvendelse: post@øyna.no Besøksadresse: Øynavegen 60. Velkommen hit til oss i sommer! Følg oss på Instagram: Oynakulturlandskapshotell Facebook: Øyna Kulturlandskapshotell Hjemmeside: www.oyna.no
Ingen hendelser funnet
januar
13
tir.
10:00 - 15:00
Møteplass for dialog, inspirasjon og nettverk mellom produsenter, kjøkken og innkjøp – gratis og uformelt!
20
13:00 - 15:00
Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.
februar
10
12:30 - 19:00
Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!
mars
21
lør.
11:00 - 16:00
Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.
15:00 - 21:00
Velkommen til Siderfestivalen 2026 – Norges nye siderunivers! Siderfestivalen er en helt ny feiring av norsk siderkultur, med produsenter fra Midt-Norge og resten av landet – samlet på Clarion Hotel Trondheim 21.–22. mars, samtidig som Norway Seafood Festival.