Bryggerifestivalen 2019 2018-12-07T13:55:10+00:00

Bryggerifestivalen i Trondheim

Forhåndssalg av Bryggeripakken 2019

Sikre deg køfri inngang til festivalen allerede nå!

Bryggeripakken inkluderer 10 Oi! (mynter/bonger), 1 glass og køfri inngang på festivalen. Vi har tilbud på Bryggeripakken fram til julaften: kr. 325,- (Ordinær pris kr. 350 eks. billettavgift).

Kjøp BRYGGERIPAKKEN nå

Bryggerifestivalen er en hyllest til bryggekunst og god mat. Koblingen mellom øl og mat står sterkt, og 25 bryggerier kommer med sine beste brygg – fra både inn- og utland. Trøndelag er en meget sterk region på dette feltet, med både mange små og sterke mikrobryggerier.

Bryggerifestivalen skal være en kunnskapsfestival om øl og mat. Her kan du snakke med bryggerne og lære mer om deres ulike ølsorter, og få tips fra de tre festivalrestaurantene om hvilken mat som passer best til de ulike øltypene.

Festivalen arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag.

Siste fra Bryggerifestivalen

Bli med på kurs!

June 10th, 2018|

De beste kursholderne står klare for å gi deg de beste tipsene under Trøndersk Matfestival: Heidi Bjerkan viser bruk av hele lammet, Roar Hildonen om kombinasjonen øl og mat, Alex Skjefte fordyper seg i øl og dessert, Lars Erik Vesterdal […]

Rodebak tar tyskerne med storm

January 20th, 2018|

Carl Christensen fra Rodebak Farmhouse Brewery var den første som serverte øl til den interesserte ministeren etter åpningen av Grüne Woche i Berlin. Han fikk en bra prat med ministeren som var kjapp med å registrere det på øl-appen Untappd.

Christensen […]

Anbefalt reisemål i Skandinavia

July 3rd, 2017|

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen er øverst på listen over 12 anbefalte reisemål i Skandinavia i sommer av magasinet Reiselyst. Les omtalen her, og velkommen til oss!

HOVEDSAMARBEIDSPARTNER

SAMARBEIDSPARTNER