Kort om Bryggerifestivalen i Trondheim

Bryggerifestivalen i Trondheim er en kunnskapsfestival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Festivalen kjennetegnes av god stemning og folk som trives. Her møtes ølkjennere og venninnegjenger, forretningsmenn og bestemødre, smaksentusiaster og folk som vil nyte festivalstemningen.

30 bryggeri står sammen i baren som bygges midt på Torvet i Trondheim. Her tapper de ulike typer brygg; øl, sider og mjød.  Brygget serveres i  festivalens glass (1 dl), og det er mer enn 300 ulike smaker tilgjengelig de tre festivaldagene. På festivalen finner du også 6 festivalrestauranter med mat som er basert på trønderske råvarer og som er tilpasset drikken du får kjøpt.

 Fakta om Bryggerifestivalen

  • Ble første gang arrangert i 2013

  • Bryggerne selv står bak baren og vil gjerne ta en prat om brygget de serverer

  • Øl, sider og mjød serveres i et festivalglass på 1 dl

  • Seks festivalrestauranter tilbyr et spennende utvalg av god mat med trønderske råvarer

  • På festivalen betaler man med egen myntenhet “Oi!”. Denne kjøpes på festivalen, og kan byttes inn i drikke eller mat.

  • Gratis inngang

  • Festivalen er åpen fra kl 11 til kl 23

  • Arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke

 

Vi ser etter deg som

  • Har gode joggesko - det blir en del gåing og ståing

  • Er god til å kommunisere med gjester, gjerne på ulike språk

  • Er serviceinnstilt og yter det lille ekstra

  • Er raus med dine festival-medkollegaer.

  • Er fleksibel - hjelper til med alle oppgaver som må løses og er åpen for nye utfordringer

  • Kan jobbe minimum to vakter i løpet av tre dager

  • Liker at det "koker" litt

  • Elsker å lage festival og være en del av et team!

Som frivillig på Bryggerifestivalen får du

  • Bryggerifestivalens frivillig t-skjorte

  • 1 matbong per vakt -  byttes inn i valgfritt måltid hos en av festivalrestaurantene

  • Årets festivalmerch

  • Informasjon og opplæring i forkant
     
  • Muligheten for frivilligattest

  • Muligheten til å delta på frivilligsamlinger før og etter festival 

 

Meld deg på innen 1. april, og bli med på årets første frivilligsamling 11. april.

Meld deg på her