OM FESTIVALEN

MATFESTIVALENS UTVALGTE

PROGRAM

UTSTILLERE

KURS

FOR UTSTILLERE

Siste nytt om Trøndersk Matfestival:

Nye hjemmesider

Hjemmesidene til Oi! Trøndersk Mat og Drikke, Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen ble utsatt for virus sommeren 2015, og nå har vi fått opp nye sider. Nå har vi slått alle de tre sidene sammen på

Tema 2016: Historisk mat

Det foregår arkeologisk utgraving på Torvet i Trondheim, og under Trøndersk Matfestival vil de grave fram det som antas å være Trondheims "matfat". Like ved bodene til årets matprodusenter vil de grave fram krukker og

Første frist for deltagelse ute

Fristen for å melde seg som utstiller var 15. mars. Det er fortsatt mulig å søke, men nå er deltageravgiften økt til kr 3000,-. Nytt i år er at man må betale deltageravgiften før skjemaet

IPA fra Klostergården er Trøndelags beste

Under Trøndersk Matfestival 2015 ble det gjort en kåring av Trøndelags beste IPA-øl (India Pale Ale). En fagjury plukket ut det som de mente var de tre beste kandidatene, og så var det folket på

Årets produkt 2015

Hvilken produsent lager den beste sjømaten? Hvem yster den beste osten? Hvem fortjener tittelen årets nykommer? Se hvem som vant kåringene i 2015. Kandidatene til årets produkt spenner fra rene råvarer som sjømat, kjøtt, frukt

Filmer fra produsenter

Har du lyst til å se hvor maten kommer fra? Her er en titt på hvor noen av produsentene holder til når de ikke står på stand. Noen av dem åpner også dørene for deg

Matlyst

Magasinet Matlyst ble gitt ut juni 2015 med all info om Trøndersk Matfestival, Bryggerifestivalen og Mathall Trondheim.

Hør hva Forselius og Stordalen sier om lokalmat

I 2015 ble matfestivalen åpnet av kokken, ølbryggeren, matformidleren og destinasjonsutvikleren Mikael Forselius. Året før var det Gunhild Stordalen, selverklært miljøforkjemper som ser maten som en stor del av løsningen. Hør hva de sier om