Hender Som Tar Ost Og Kjeks Wil Lee Wright Oi

Norge rundt med ost på fjøla

Kursholder: Svein Erik Backlund 

Tid: Fredag 4.august kl. 15:00

Sted: Britannia Hotel 

Pris: 390 kr + avg.

BILLETTER


Hvordan gjøre din neste ostekveld til noe gjestene sent vil glemme? Det vet osteekspert Svein Erik Backlund alt om! Nå vil han lære bort sine beste knep til deg på ostekurs under Trøndersk Matfestival.

Når Oste-VM arrangeres i Trondheim 26.-28. oktober får vi innrykk av osteeksperter fra hele verden. Heldigvis kommer internasjonal ostedommer Svein Erik Backlund allerede til Trøndersk Matfestival! Han har en imponerende smakserfaringsbase på ost som per nå teller rundt 3500 forskjellige oster. Så her får du sjansen til å sette riktig fart på ostefatet i forkant av Oste-VM.

På kurset «Norge rundt med ost på fjøla» lærer du mer om basisvarianter av ost, fra de milde og snille til de litt mer smaksrike typene. Osteeksperten lærer bort hvilke oster som kan varmes til et ostebord, og hva slags tilbehør du kan velge. Hva er egentlig gode drikkevalg til ost?

Backlund tar utgangspunkt i norske oster og smaker med tilbehør for en perfekt festkveld. Bli med på kurs – her risikerer du kunnskap nok til å oppnå legendestatus på fremtidige ostekvelder! 

Om kursholderen

Svein Erik Backlund er training partner og Member of the Academy of Cheese hvor han underviser jevnlig for et bredt publikum av profesjonelle ostemennesker. Han er også salgsleder for dagligvare og er ansvarlig for opplæring i Oluf Lorentzen AS. Backlund har ekstraordinære kunnskaper om ost, og sitter som internasjonal ostedommer med erfaring fra NM, WCA og Affineur Of The Year.