Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Våre besteforeldres kjøkken er et kurs for både barn, unge, voksne og eldre – alle som er nysgjerrige på tradisjonsmat, norske råvarer og gamle teknikker for å ta vare på maten: sylting, hermetisering, tørking og fermentering. Vi snakker selvforsyning, matsvinn og matglede – og hvordan disse gamle kunnskapene er hyperaktuelle i dag. Gjennom praktiske eksempler og gode historier vil du lære hvordan vi kan bruke disse tradisjonene til å skape trygghet, fellesskap og god folkehelse – med en dæsj inspirasjon fra ABC for god psykisk helse. Kurset ledes av Berit Vordal fra Nasjonalforeningen for folkehelsen, en erfaren formidler som brenner for mat, frivillighet og folkehelse. Dette kurset passer for deg som vil: Lære mer om mattradisjoner og råvarekunnskap Bli inspirert til å bruke mer av det du har i skap og hage Oppdage hvordan gamle metoder gir ny bærekraft Ta del i et hyggelig, lærerikt og meningsfylt fellesskap Velkommen til en smakfull og nyttig reise inn i det norske kjøkkenets historie – og framtid.
Ingen hendelser funnet
november
17
man.
16:30 - 19:00
Velkommen til en fantastisk festmiddag i Palmehaven - inspirert av samisk matkultur og samiske råvarer.
13:00 - 20:00
I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk samisk-inspirert middag i Palmehaven på Britannia i regi av elever fra Restaurant og Matfag.
desember
4
tor.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
7
søn.
14:00 - 17:00
Ta med deg familien på en uforglemmelig julemarkering på Bårdshaug Herregård.