Ung Restaurant 2016

Stort engasjement, dyktige elever og gode råvarer fra Trøndelag. Gratulerer til årets vinnere fra Blussuvold ungdomsskole og Radisson Blu Royal Garden Hotel! 60 ungdomsskoleelever fikk en drømmedag på kjøkkenet hos ti av Trondheims beste restauranter. Tusen takk til restaurantene som tok imot elevene og ga dem en inspirerende opplevelse: Emilies Et Spisested As, ELD Restaurant & Bar, Frati, Havfruen, Credo restaurant, To Rom og Kjøkken, Scandic Nidelven, NordØst Food & Cocktails, Søstrene Karlsen Bar & Kjøkken og Radisson Blu Royal Garden Hotel. Gode samarbeidspartnere på råvarer fra Trøndelag, og ikke minst Trondheim Kokkenes Mesterlaug, Kokkenes Mesterlaug Nord-Trøndelag, og fagnettverket for restaurant- og matfag ved Geir-Rune Larsen.

Bilder: Se alle bildene her: Flickr – Ung Restaurant 2016. Bildene kan brukes fritt, men krediteres Torleif Kvinnesland / Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS.

 

2017-01-30T22:01:54+00:00