Besøk Frosta og festivalens beste stand!

Frosta stikker nok en gang av med prisen for beste stand under Trøndersk Matfestival.

Det er ikke en enkel jobb å kåre det beste utstillingsvinduet blant 150 produsenter som alle legger mye innsats i å gjøre sin stand innbydende for publikum! Årets jury har tatt runden og besøkt hver og en av utstillerne på Trøndersk Matfestival, sett på profilering, design, service og hygiene. I tillegg har juryen gitt ekstra poeng for å inkludere festivaltemaet røtter.

De satt til slutt igjen med tre nominerte; Frosta, Rørvik Fiskemat og Elvekanten Ysteri. Og etter en del diskusjoner ble det altså Frosta som kapret den gjeve prisen.

-Kjempestas! Dette er andre gang jeg har vært med på å vinne denne prisen. I år har vi jobba enda mer og bedre sammen. Det er veldig artig å se at arbeidet gir resultater, sier Gustav Myraune som mottok prisen på vegne av Frosta-gjengen.

Frostas stand er et samarbeid mellom ti aktører fra hele matfatet, og ifølge juryen viser Frosta hva som skjer når flere innen samme region klarer å samarbeide godt.

«Som besøkende opplever vi å bli invitert inn i kulturlandskapet. Standen fremstår helhetlig og innbydende. Aktørene er utadvendte, imøtekommende og fremoverlent. Samtidig byr Frosta på god gammeldags landhandlerstemning. Frosta har bokstavelig talt røtter til salgs, og sterke nasjonale, historiske røtter.»

Frostas stand finner du i TELT- D1

Dette sier juryen om Rørvik Fiskemat:

«Rørvik fiskemat har tatt fiskeritradisjoner på alvor, og viser næringens røtter gjennom historiefortelling og bildebruk. Et pluss for sunn hurtigmat på pinne for en rimelig pris. De har tatt i bruk fine og effektfulle dekorasjonselementer. Betjeningen er imøtekommende og kunnskapsrik. God helhet og tydelig produktkommunikasjon.»

Du finner Rørvik Fiskemat i TELT J – Namdalskysten

Dette sier juryen om Elvekanten Ysteri:

«Enkel, effektiv, humoristisk og effektfull bruk av produktet i utformingen av standen gjør at alle besøkende skjønner budskapet. Elvekanten henvender seg også til et internasjonalt publikum. En svært imøtekommende og serviceinnstilt betjening.»

Også Elvekanten ysteri holder til i TELT J – Bondens Marked

Årets jury bestod av:

  • Aud Kvalvik (Innovasjon Norge)
  • Camilla Johansen (Trondheimkokkenes Mesterlaug)
  • Ingrid Dyrnes (Bennett
2018-10-16T14:16:31+00:00