Berliner-vals

Under åpningen av Grüne Woche i Berlin fikk Heidi Glørstad Nielsen fra Trøndersk Kystkompetanse en vals med ministeren. – Det gikk gulle godt, ministeren er veldig god til å danse vals, sier Heidi.

Hun står på stand for Trøndelag, og øyriket Hitra/Frøya. – Vi viser fram hva mat- og drikkeinteresserte kan gjøre i Trøndelag, og 7 matdestinasjoner har satt sammen sine beste tips, forteller Heidi. – Det er mye å fortelle om i øyriket, og denne gangen løfter vi spesielt Ansnes Brygger, Hotell Frøya, Hitra Gårdsmat og Supen Pøbb. På stand har vi med 10 smaksretter, deriblant fenalår fra DalPro og laks fra SalMar, og øl fra Bryggeriet Frøya. Vi har også med et stort sauehode fra DalPro som har blitt et populært selfie-punkt allerede.

-Jeg er veldig kry over å få være med. Vi er organisert på en meget god måte og har en flott stand som viser fram Trøndelag med både mat og reiseliv. Mange tyskere kjenner til Trøndelag og ønsker å komme på besøk. Da kan vi fortelle hvor de kan dra, og foreslå aktiviteter for dem, sier Heidi.

2018-02-02T09:51:38+00:00